Rijervaringen leerlingen

Wij vinden het geweldig als jullie je ervaringen willen delen op de website van autorijschool Marion! Wil je dit graag? Stuur dan een mailtje met je verhaal naar info@autorijschoolmarion.nl. Alvast bedankt!

 

Hallo Marion!

Hier even mijn verhaal: Twee jaar geleden ben ik begonnen met lessen maar na twee keer opgeweest te zijn was mijn geld op en had ik nog steeds geen rijbewijs! Ik moest mijn opleiding zelf betalen en kon dus niet verder met lessen!

Mijn vriendje had dit jaar (mei) ineens een verrassing en wel dat ik mijn rijbewijs mocht gaan halen op zijn kosten!! Nou ik wist niet hoe blij ik hiermee moest zijn! Maja bij welke rijschool?? Ik had geen zin om weer bij mijn vorige rijschool te gaan lessen en mijn vriend raadde Marion aan. Daar had ik nog niet echt aan gedacht maar omdat wij Marion al kennen was de keus snel gemaakt! Na een belletje was het snel zover dat ik weer kon gaan lessen. Het viel mij erg mee want ik dacht dat ik veel vergeten zou zijn maar dat was niet zo. Volgens Marion had ik ongeveer tien lessen nodig en dat is ook zo gebleken want ik heb gister mijn rijbewijs gehaald en ik ben er superblij mee!

Voor iedereen die twijfelt: Marion is echt een goede, zij overtuigt je dat je het kan! Ze stelt je op je gemak en legt keer op keer iets uit als dat na 1 keer niet duidelijk is!

Marion, ik heb met veel plezier bij je gelest! Nogmaals bedankt voor alles!

Manuela