Rijervaringen leerlingen

Wij vinden het geweldig als jullie je ervaringen willen delen op de website van autorijschool Marion! Wil je dit graag? Stuur dan een mailtje met je verhaal naar info@autorijschoolmarion.nl. Alvast bedankt!

 

Ik voel mij zeker in de auto!


Vorig jaar rond deze tijd wilde ik graag beginnen met rijlessen. Na wat rond kijken op internet kwam ik bij Autorijschool Marion terecht. Na het lezen van de positieve ervaringen van anderen besloot ik te bellen. Ik wilde graag een vrouwelijke instructeur die samen met mij ervoor zou zorgen dat ik de lat niet te hoog voor mijzelf zou leggen. Je hoeft immers niet perfect te rijden om je rijbewijs te halen. Een voldoende is goed genoeg. Dat is 1 van de dingen die ik heb geleerd van Marion. Daarnaast wilde ik een instructeur die mij op mijn gemak zou stellen en daarmee mijn zenuwen voor het examen wat in bedwang zou houden.

Ik kan zonder twijfel zeggen: Dit is helemaal gelukt dankzij Marion! Marion is een vrouw die je op je gemak stelt, maar daarbij wel alle belangrijke punten benoemd die nodig zijn om goed te kunnen rijden. Ze kan streng zijn, maar wel op de manier die voor jou werkt. Ze kijkt naar jou als persoon en naar wat jij nodig hebt om op een veilige manier de weg op te gaan. Dit vond ik persoonlijk erg prettig.

Nu.. Ongeveer 1 jaar later ben ik al een aantal maanden in het bezit van mijn rijbewijs. Ik heb wat meer lessen nodig gehad dan in het pakket van 36 uur zat, maar niet zonder resultaat. Dankzij Marion ben ik in 1 keer geslaagd en voel ik mij zeker in de auto. Ik ben daar nog steeds helemaal gelukkig mee.

Ik kan iedereen aanraden die op dit moment bezig is een rijschool uit te kiezen, voor Autorijschool Marion te kiezen. Ze zal haar uiterste best voor je doen en er voor zorgen dat je na het behalen van je rijbewijs met een glimlach terug kan kijken naar het hele traject!

Groetjes,

Marlijn