Rijervaringen leerlingen

Wij vinden het geweldig als jullie je ervaringen willen delen op de website van autorijschool Marion! Wil je dit graag? Stuur dan een mailtje met je verhaal naar info@autorijschoolmarion.nl. Alvast bedankt!

 

Autorijden vond ik altijd eng. Na een eerste stukje angst overwonnen te hebben dor het rijden in een brommobiel begon ik langzaam toch te kijken naar het 'echte' werk hoewel me dat nog steeds erg spannend leek, sprak daar met diverse mensen over en hoorde zo over autorijschool Marion, daar zouden ze raad weten met onzekerheid.

Met veel twijfels stapte ik in voor een eerste kennismakingsmakingsles, twijfels over of ik het allemaal zou kunnen met hogere snelheden, alle regels leren en kunnen toepassen, examens die er ook nog bij komen kijken... Heel fijn dat er vanaf 't begin het vertrouwen was dat het er best wel 'in zou kunnen zitten'! Met humor, gezelligheid en een veilig gevoel leerde ik steeds meer en steeds bleven er pep-talks als m'n onzekerheid weer de kop opstak.

Dankzij de geïnteresseerde, persoonsgerichte en eerlijke aanpak kreeg ik er veel plezier in en ging de tijd snel, ik haalde alles in één keer!
Als iemand die dit leest twijfelt of hij/zij het zou kunnen zou ik echt zeggen: probeer het hier, er wordt met je meegedacht en meegekeken!

Marjanne
(leerling automaat)