Rijervaringen leerlingen

Wij vinden het geweldig als jullie je ervaringen willen delen op de website van autorijschool Marion! Wil je dit graag? Stuur dan een mailtje met je verhaal naar info@autorijschoolmarion.nl. Alvast bedankt!

 

Eindelijk is het geen droom meer om mijn rijbewijs te kunnen halen...


Ik ben nog maar enkele jaren in Nederland en wilde graag mijn rijbewijs halen. Voordat ik bij rijschool Marion ben gaan lessen heb ik eerst bij twee andere rijscholen gelest. Daar kwam ik erachter dat autorijden in Nederland niet zo heel makkelijk was. Vooral de regels in de praktijk toe te passen was erg moeilijk voor mij, omdat ik dat vanuit mijn thuisland ook niet kende. Mijn rijbewijs halen leek bijna onmogelijk en al zeker in een schakelauto, zo concludeerde ook de beide rijscholen. Toen ik tijdens het examen volledig in paniek raakte zag ik het helemaal niet meer zitten. Elke les daarna raakte ik meer onzekerder in de auto. Ik besloot dan ook een tijdje te stoppen met lessen en ondertussen te zoeken naar een ander rijschool.

Via een tip van iemand kwam ik terecht bij autorijschool Marion. Nadat zij mijn verhaal hadden gehoord werd ik uitgenodigd voor een proefles. Ik maakte kennis met Teus. Een vrolijke, rustige en vooral geduldige man. Hij zag zeker een kans voor mij om mijn rijbewijs te kunnen halen. Ineens kreeg ik weer zin in de lessen. Teus kon heel goed omgaan met mijn faalangst/onzekerheid en sprak mij voortdurend moed in. De manier waarop rijschool Marion mij in de periode van lessen heeft begeleid heb ik als meer dan prettig ervaren. Zij gingen altijd eerlijk met mij om en ik heb de persoonlijke interesse ook altijd erg gewaardeerd.

Teus, en ook Marion, via deze weg heel erg bedankt voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan. Teus ik bewonder de manier waarop je les geeft. Altijd even vrolijk en geduldig en vol goede raadgevingen. Zonder jullie had ik nooit (in een schakelauto:)) zo snel mijn rijbewijs gehaald.

Ik beveel iedereen dan ook rijschool Marion aan!

Groetjes

Tony