Rijervaringen leerlingen

Wij vinden het geweldig als jullie je ervaringen willen delen op de website van autorijschool Marion! Wil je dit graag? Stuur dan een mailtje met je verhaal naar info@autorijschoolmarion.nl. Alvast bedankt!

 

"De rijlessen bij Autorijschool Marion waren voor mij een heel bijzondere rit, maar het was niet mijn opstappunt. Eerst had ik namelijk een volledig pakket afgenomen bij een andere rijschool, waar de klik niet aanwezig was. Hierdoor had ik helaas angst voor het rijexamen opgelopen. Door te rijden met zowel Teus als Marion heb ik heel veel aspecten met een fijne sfeer opnieuw geleerd. De rust en veiligheid in het rijden kwam weer terug, met als toetje een veel fijner gevoel. Mijn faalangst bleek een stuk koppiger dan gedacht, want ik zakte nog twee maal. Echter pakten we de draad gewoon weer op, met bemoediging en fijne lessen. Ook hebben we een les in Utrecht gereden, wat mijn kennis heeft verbreed .Uiteindelijk heb ik een faalangst examen afgelegd met behulp van een recept van de huisarts. De rit verliep rustig en ik voelde me te allen tijden op mijn gemak, met als resultaat mijn rijbewijs! Wat een overwinning onder super begeleiding! Teus en Marion, ik wil jullie beiden enorm bedanken voor het positief beïnvloeden van mijn rijervaringen. Ik heb daarnaast super veel van jullie van jullie geleerd. Nu kan ik veilig alleen de weg op onder jullie motto: ZEN!

Wat ik aan iedereen wil meegeven als het even niet mee zit: geef het niet op, zoek de juiste begeleiding en het is helemaal niet erg om de huisarts om raad te vragen. Als je gebruik maakt van een faalangst examen ben je ook echt niet minder waard. Succes!"

Sanne